1. Haberler
  2. Yerel
  3. KAPIDAĞ MOR SOĞANI HASADINA START VERİLDİ

KAPIDAĞ MOR SOĞANI HASADINA START VERİLDİ

featured
service
0
Paylaş

Tarlalarda hummalı bir şekilde toplanan mor soğanlar, bölge ekonomisine sağladığı yüksek katma değerle dikkat çekiyor. Üreticiler tarafından köy meydanındaki çardaklara getirilen ürünler, burada paketlenip bağlanarak satışa hazır hale getiriliyor. Vali Ustaoğlu ve İl Müdürü Düzgün, üretim sürecini yerinde inceleyerek çalışmaları yakından takip etti. Ziyaret sırasında üreticilerle sohbet eden İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, Kapıdağ mor soğanın bölge halkı için sadece bir ürün değil aynı zamanda önemli bir geçim kaynağı olduğuna dikkat çekti. Düzgün, “Bu değerli ürünün pazarlama ağını genişletmek ve katma değerini artırmak için yeni projeler üzerinde çalışıyoruz. Üreticilerimizin alın teriyle ortaya çıkan bu ürünü daha da ileriye taşımak hepimizin sorumluluğu” ifadelerini kullandı. Kapıdağ mor soğanı, rengi, aroması ve dayanıklılığıyla pazarda büyük talep görürken, üreticiler de bu yılki rekolteden memnun olduklarını dile getirdi.

Tepki Ver | Tepki verilmemiş
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
KAPIDAĞ MOR SOĞANI HASADINA START VERİLDİ
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.